L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
40 anys alimentant el futur
Pla Estratègic
Treballa a l'IRTA
Directori de professionals
IRTA Alumni Community
Sala de premsa
Memòries anuals d’activitat
Identitat gràfica
Transparència
Pla d’igualtat
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Contacte |
Català
English
Castellano
Contacte |
Català
English
Castellano
L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
40 anys alimentant el futur
Pla Estratègic
Treballa a l'IRTA
Directori de professionals
IRTA Alumni Community
Sala de premsa
Memòries anuals d’activitat
Identitat gràfica
Transparència
Pla d’igualtat
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Inici
Notícies
Actualitat IRTA
Filtrar els resultats
Tots els programes
Ús eficient de l'aigua en agricultura
Sostenibilitat en biosistemes
Sanitat animal
Qualitat i tecnologia alimentàries
Protecció vegetal sostenible
Producció de remugants
Postcollita
Nutrició animal
Genòmica i biotecnologia
Genètica i millora animal
Funcionalitat i seguretat alimentàries
Fructicultura
Economia agroalimentària
Cultius extensius sostenibles
Benestar animal
Aqüicultura
Aigües marines i continentals
Totes les categories
Sense categoritzar
Notícies
Entrevistes
Totes les etiquetes
canvi climàtic
porcí
aqüicultura
benestar animal
One Health
sostenibilitat
innovació
vinya
aigua
Ponent (Terres de Lleida)
poma
arròs
economia circular
divulgació científica
carn
Bdporc
seguretat alimentària
reg
biodiversitat
fruita dolça
boví
cunicultura
sequera
residus orgànics
agricultura regenerativa
malbaratament alimentari
fertilització
recerca d'avantguarda
alimentació
genòmica vegetal
genètica animal
ramaderia
projectes demostratius
projectes europeus
Viticultura
biogàs
consumidors
pernil
oli
pera
bioeconomia
cítrics
qualitat de producte
control biològic
llegums
avicultura
Comarques Gironines
Jornades de transferència
premis
segrest de carboni
avellana
bivalves
grups operatius
digitalització
emissions GEH
agricultura de precisió
algues
millora varietal
cereals d'hivern
sòls agrícoles
sensòrica
Terres de l'Ebre
préssec
Alt Pirineu i Aran
proteïnes complementàries
fruita seca
marisc
blat
pesta porcina africana
ordi
nectarina
ecosistemes aquàtics
blat de moro
ramaderia extensiva
talent
sistemes alimentaris
ametlla
bessons digitals
malalties zoonòtiques
anàlisi sensorial
Mediterrani
aliances
congressos
Desafiaments globals
ACV
organoides
virus emergents
resistència antimicrobiana
tractament de dejeccions
Carregar més
Sala de premsa
Contacte, recursos, notes de premsa...
Agenda
Consulta els propers esdeveniments, cursos i jornades de l'IRTA
Subscriu-te a la Newsletter IRTA
L'actualitat de la nostra recerca i les properes jornades i cursos, directament al teu e-mail
He llegit i accepto la
Política de Protecció de Dades
Accepto rebre informació promocional
Subscriu-te
Ciència per alimentar el futur.