Edifici A:
- Total: 4.050,82 m2
- Planta pilot d’elaboració d’aliments i begudes d’origen animal i vegetal: 2.542,01 m2
- Oficines: 1.026,19 m2
- Passadís de visites: 250,01 m2
- Sala de màquines i auxiliars: 130,21 m2
- Locals auxiliars: 77,40 m2
- Laboratoris: 25 m2
- Tecnologies de processament i conservació
- Centre d’innovació en proteïnes alternatives
- Laboratori d’anàlisis físiques i tecnologies d’anàlisi de processos (sensors)
- Laboratori d’anàlisi sensorial, neurociència i consumidors
- Aules de cocreació
- Espais auxiliars i d’ús comú
Edifici B:
- Total: 2.695,3 m2
- Planta pilot de nivell de Bioseguretat 2: 800 m2
- Oficines: 665,2 m2
- Laboratoris de química, cromatografia i microbiologia BSL2: 569 m2
- Magatzems i pati interior: 293,1 m2
- Auditori: 192 m2 (amb capacitat per unes 90 persones) i planta de demostració integrada.
- Espais auxiliars i d’ús comú: 88 m2
- Sala d’anàlisi sensorial: 23 m2
- Escorxador amb sala d’espera i d’allotjament per a diferents espècies d’animals. Per a la realització d’estudis experimentals, amb control de condicions ambientals: 289,87 m2
- Local d’atordiment d’animals: 90,4 m2
- Corrals: 85,47 m2
- Escorxador i sala d’especejament experimental: 57 m2
La zona compta, a més, amb dues granges experimentals: