L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
Pla estratègic
Treballa a l’IRTA
Directori de professionals
Sala de premsa
Memòries anuals
Identitat gràfica
Transparència
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Tecnologies i propietat industrial
Finançament i serveis de consultoria
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Contacte |
Català
English
Castellano
Contacte |
Català
English
Castellano
L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
Pla estratègic
Treballa a l’IRTA
Directori de professionals
Sala de premsa
Memòries anuals
Identitat gràfica
Transparència
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Tecnologies i propietat industrial
Finançament i serveis de consultoria
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Inici
Notícies
Actualitat IRTA
Filtrar els resultats
Tots els programes
Ús eficient de l'aigua en agricultura
Sostenibilitat en biosistemes
Sanitat animal
Qualitat i tecnologia alimentàries
Protecció vegetal sostenible
Producció de remugants
Postcollita
Nutrició animal
Genòmica i biotecnologia
Genètica i millora animal
Funcionalitat i seguretat alimentàries
Fructicultura
Economia agroalimentària
Cultius extensius sostenibles
Benestar animal
Aqüicultura
Aigües marines i continentals
Totes les categories
Producció Animal
Producció Vegetal
Institucionals IRTA
Indústries alimentàries
Medi ambient
Sense categoritzar
Institucionales IRTA
Food industries
Animal Production
IRTA Institutional
Totes les etiquetes
canvi climàtic
porcí
cambio climático
aqüicultura
IRTA CReSA
porcino
sanitat animal
benestar animal
Porc d'Or
one health
sostenibilitat
cultius extensius
tecnologia alimentària
Delta de l'Ebre
innovació
vinya
aigua
Lleida
postcollita
bienestar animal
poma
sanidad animal
Ús eficient de l'aigua
fructicultura
CRAG
arròs
acuicultura
nutrició animal
economia circular
manzana
innovación
seguretat alimentària
carn
divulgació
divulgació científica
reg
indústries alimentàries
tecnología
transferència
H2020
biodiversitat
agua
sostenibilidad
fruita dolça
cunicultura
ametller
arroz
cultivos extensivos
boví
residus orgànics
sequera
riego
malbaratament alimentari
IRTA Monells
cresa
fertilització
agricultura regenerativa
fruticultura
alimentació
vitivinicultura
recerca
climate change
fruita
animal health
genòmica vegetal
genètica animal
epidemiología
indústria càrnia
IRTA Fruitcentre
remugants
industrias alimentarias
viña
microalgues
ramaderia
doctorands
projectes demostratius
Economia agroalimentària
conveni
oli d'oliva
Viticultura
fòrum carni
Tarragona
projectes europeus
bdporc
consumidors
visita
Uso Eficiente del Agua
residuos orgánicos
fórum cárnico
DARP
microbioma
CREDA
Fruitcentre
poscosecha
alimentación
llet
bovino
medi ambient
oli
bernat marbrejat
nutrición animal
agricultura
pera
fruta
control de plagues
projecte europeu
cítrics
fertilización
purins
carne
pernil
ajuts
intel·ligència artificial
bioeconomia
producció animal
Avicultura
virus
dorada
llegums
MERS-CoV
swine
Girona
cargol poma
inia
vacuno
porc d'or ibèric
IRTA Mas Badia
control biològic
FoodTech
salinitat
qualitat
avaluació sensorial
congressos
regadiu
hot climate partnership
Qualitat de la carn
leche
aceite de oliva
consumidores
vaquí
premis
medaid
conservació
conservación
grups operatius
grupos operativos
Emissions
conveni de col·laboració
genètica vegetal
avellana
divulgación científica
proyectos europeos
zoonosis
jornades
digitalització
investigadors
segrest carboni
REFRESH
CREAF
insectes
convenio
curs
Gestió Integral de Residus Orgànics
Xina
vaques boges
Delta del Ebro
IRTA Torre Marimon
peix
premios
control de plagas
empresa
teledetecció
mosquits
vino
Seguridad Alimentaria
biogas
industria cárnica
Barcelona
ciència
Welfare Quality
fruits secs
NIR
ALIMENTARIA
embotits
embutidos
zika
delta
ebre
innoapat
sensors
producción animal
EVAM
pescado
porc d'or ibérico
rumiantes
apple
VISCA
microalgas
Olivicultura
Animal welfare
sóls
sequía
cereals d'hivern
Fruit Logistica
millora varietal
reducció antibiòtics
pomera
agrosistemas
sanidad vegetal
Recomex
pesca
internacional
agroforestal
Mar Mediterrània
millora genètica
direcció científica
algues
préssec
rice
fitosanitaris
malbaratament
Monells
porc ibèric
premi
marisc
porcine
iberoamèrica
proyecto europeo
postcosecha
relacions internacionals
teledetección
metà
metano
porc
medio ambiente
col·laboració
fruita seca
mediterráneo
Food technology
Pirineus
tesis
llobarro
gastronomia
ganadería
cursos IRTA
vinicultura
mejora varietal
MedECC
Mediterrània
irta
microbiota
salmón
Producció ecològica
LIFE
research
emergència climàtica
congresos
reg de precisió
bioeconomia circular
plaga
proteïnes alternatives
proyectos demostrativos
sensorització
agricultura del carboni
blat de moro
desperdicio alimentario
ecosistemes aquàtics
nectarina
calidad de la carne
algas
producció vegetal
ebro
apple snail
prión
tuberculosi
maíz
premio
vacunes
olive oil
mas badia
gestió de residus
viticultura ecològica
emisiones
mers
blat
vi
pesta porcina africana
PESTE PORCINA AFRICANA
vida útil
aceite
varieties
monilinia
fruta dulce
Altes Pressions
congreso
carboni
carbono
transport animal
Blat dur
xerigot
cerdo
Albera
gas hivernacle
Horizon 2020
ZAAS
GIRO
organic waste
salut
mosquitos
virologia
Dona
MAPA
Entomologia
cànem
antimicrobians
Agrosistemes
EFSA
inteligencia artificial
escoles
reaprofitament
digitalización
proteínas alternativas
STELLAR
panís
epidemiology
Origins
Torre Marimon
ecosistemas acuáticos
convenis
IRTA Sant Carles de la Ràpita
convenios
dry cured meat products
bitter pit
plaguicides
ris3cat
Gestión Integral de Residuos Orgánicos
plagues
fitosanitarios
prions
energia renovable
field crops
caracol manzana
cerdo ibérico
Anàlisi sensorial
tuberculosis
interreg
pesticidas
marisco
sediments
sedimentos
pruab
parc de recerca
pesta porcina
maneig
manejo
horticultura
sòl
clima
nutrició
nutrición
Kellogg
Mollerussa
melocotón
colza
trigo
vacuna
envasos
fruta seca
antibiòtics
enfermedades priónicas
aenor
míldiu
purines
Industria Alimentaria
transferència tecnològica
consumo
Altas Presiones
vaquí lleter
pernil curat
startups
Vigilància Tecnològica
orada
lubina
Innovation
carbon
talent IRTA
análisis del ciclo de vida
frutos secos
formatge
suelos
circular economy
producció autòctona
salinidad
maduració
canvi global
soja
Amposta
portes obertes
jornada de referència
tesi doctoral
water
PPA
Cleanleach
lixiviats
China
bonÀrea
Agustí Romero
desperdicio de alimentos
plantes
Sant Carles de la Ràpita
biotecnologia
educació
Taula Institucional
fruiters
sector ramader
bacteris
microorganismos
sustainability
llebre ibèrica
Mixomatosi
chinches
producción ecológica
boscos
viñedos
producció alimentària
reducción antibióticos
biosistemes
paleolimnologia
insectos
animal genetics
start-ups
CiPA
plant-based
sensores
pastura
bessons digitals
gemelos digitales
mataderos
fangs
França
sweet fruit
sensorización
EDAR
agricultura sostenible
producció sostenible
conservació dels aliments
cursos
aniversario
conservación de los alimentos
producción sostenible
raïm
producción vegetal
uva
grapes
meat
abejas
plaguicidas
irrigation
plagas
food
vacas locas
diputació de barcelona
ebro delta
cavall
conejos
analisis sensorial
pesticides
milk
horta
uab
peste porcina
concurs
concurso
cítricos
suelo
relaciones institucionales
gestión de residuos
exportación
arrossars
efecte hivernacle
arrozales
efecto invernadero
acuaporinas
almendra
ordi
PLANTA PILOT
RedVitis
African Swine Fever
VACCINE
antibióticos
Mediterrani
malalties priòniques
control biológico
consum
food safety
biodiversidad
Pirineos
vacuno lechero
jamón curado
congrés
IV gamma
bioseguretat
bioseguridad
biosecurity
bestiar
Aquaculture
Wine
anàlisi de cicle de vida
Talento IRTA
transporte animal
sheep
trigo duro
Durum wheat
tecnologia d'assecat
Nuts
queso
suero
tecnología de secado
refrigeració
convenio de colaboración
refrigeración
cheese
productes carnis
cultivos
NEURICE
maduración
sistema alimentari
cambio global
meat quality
pear
postharvest
tesis doctoral
deyecciones
gases invernadero
doctoral thesis
fertilization
greenhouse gas
manure
slurry
envases
fires
ferias
colaboración
horts urbans
huertos urbanos
lixiviados
tast
consumers
panel de cata
relaciones internacionales
daurada
mol·luscs
peixos
moluscos
peces
health
salud
virology
almendro
evaluación sensorial
resistència antimicrobiana
resistencia antimiccrobiana
manzano
carni
Terres de l'Ebre
cáñamo
hemp
nacra
nacras
plant genetics
antimicrobianos
sector carni
corball
corvina
bacterias
genomas
biologia
Agrosystems
liebre ibérica
Mixomatosis
iberian hare
Myxomatosis
bosques
PhD students
espigolament
pre-doc
training
varietat genètica
biosistemas
nit europea recerca
i4vi
biobank
organoids
fermentació
fermentación
visió artificial
visión artificial
macroalgas
serveis
servicios
fangos
conill
conejo
animal feeding
antimicrobial resistance
rabbit
Finançat per la UE
living labs
Carregar més
Sala de premsa
Contacte, recursos, notes de premsa...
Agenda
Consulta els propers esdeveniments, cursos i jornades de l'IRTA
Subscriu-te a la Newsletter IRTA
L'actualitat de la nostra recerca i les properes jornades i cursos, directament al teu e-mail
He llegit i accepto la
Política de Protecció de Dades
Accepto rebre informació promocional
Subscriu-te
Ciència per alimentar el futur.