L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
40 anys alimentant el futur
Pla Estratègic
Treballa a l'IRTA
Directori de professionals
IRTA Alumni Community
Sala de premsa
Memòries anuals d’activitat
Identitat gràfica
Transparència
Pla d’igualtat
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Contacte |
Català
English
Castellano
Contacte |
Català
English
Castellano
L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
40 anys alimentant el futur
Pla Estratègic
Treballa a l'IRTA
Directori de professionals
IRTA Alumni Community
Sala de premsa
Memòries anuals d’activitat
Identitat gràfica
Transparència
Pla d’igualtat
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Inici
Notícies
Actualitat IRTA
Filtrar els resultats
Tots els programes
Ús eficient de l'aigua en agricultura
Sostenibilitat en biosistemes
Sanitat animal
Qualitat i tecnologia alimentàries
Protecció vegetal sostenible
Producció de remugants
Postcollita
Nutrició animal
Genòmica i biotecnologia
Genètica i millora animal
Funcionalitat i seguretat alimentàries
Fructicultura
Economia agroalimentària
Cultius extensius sostenibles
Benestar animal
Aqüicultura
Aigües marines i continentals
Totes les categories
Sense categoritzar
Notícies
Entrevistes
Totes les etiquetes
canvi climàtic
porcí
aqüicultura
benestar animal
One Health
sostenibilitat
innovació
vinya
aigua
Ponent (Terres de Lleida)
poma
arròs
economia circular
seguretat alimentària
divulgació científica
carn
reg
biodiversitat
fruita dolça
cunicultura
boví
residus orgànics
sequera
agricultura regenerativa
malbaratament alimentari
fertilització
recerca d'avantguarda
alimentació
genètica animal
genòmica vegetal
ramaderia
projectes demostratius
Viticultura
projectes europeus
pernil
Bdporc
consumidors
biogàs
oli
cítrics
bioeconomia
pera
qualitat de producte
llegums
control biològic
avicultura
Comarques Gironines
premis
Jornades de transferència
digitalització
bivalves
segrest de carboni
grups operatius
emissions GEH
avellana
agricultura de precisió
millora varietal
sòls agrícoles
algues
cereals d'hivern
préssec
marisc
Alt Pirineu i Aran
sensòrica
Terres de l'Ebre
fruita seca
proteïnes complementàries
nectarina
ecosistemes aquàtics
blat
ordi
pesta porcina africana
blat de moro
talent
anàlisi sensorial
ramaderia extensiva
ametlla
bessons digitals
resistència antimicrobiana
congressos
organoides
virus emergents
ACV
sistemes alimentaris
Mediterrani
Carregar més
Sala de premsa
Contacte, recursos, notes de premsa...
Agenda
Consulta els propers esdeveniments, cursos i jornades de l'IRTA
Subscriu-te a la Newsletter IRTA
L'actualitat de la nostra recerca i les properes jornades i cursos, directament al teu e-mail
He llegit i accepto la
Política de Protecció de Dades
Accepto rebre informació promocional
Subscriu-te
Ciència per alimentar el futur.