• PROGRAMA

    Qualitat i tecnologia alimentàries

  • PROGRAMA

    Qualitat i tecnologia alimentàries

  • PROGRAMA

    Qualitat i tecnologia alimentàries

  • PROGRAMA

    Qualitat i tecnologia alimentàries

  • PROGRAMA

    Qualitat i tecnologia alimentàries

  • PROGRAMA

    Qualitat i tecnologia alimentàries

Estudiem les propietats dels aliments segons el seu origen i sistema productiu; les tecnologies de transformació i conservació; la modelització i simulació de processos, i els sistemes de control i estudi de les actituds i percepcions de la societat en relació amb els sistemes alimentaris.

El programa de Qualitat i tecnologia alimentàries té l’objectiu d’ajudar el sector alimentari a millorar la seva sostenibilitat i competitivitat, donant resposta a les seves necessitats productives, tecnològiques i de recerca. Treballem amb les matèries primeres, incloent els ingredients, els processos i les interaccions dels sistemes alimentaris amb la societat en general i amb els consumidors en particular. Pretenem desenvolupar nous processos i productes, tenint en compte els reptes socials i el marc legal.

Centres on treballa el programa

COMPARTEIX

  • Propietats i processament dels aliments

    Estudiem les propietats dels ingredients i aliments relacionades amb la qualitat tecnològica i sensorial, i com aquestes es veuen afectades tant per la producció primària com pels diferents processaments i/o tractaments de conservació, siguin tradicionals o més innovadors.

  • Sistemes de control i de traçabilitat

    Treballem per tenir més coneixement i control amb més precisió de les propietats dels aliments i la seva evolució en tota la cadena de valor, des de la producció primària, durant el seu processament i fins a la taula del consumidor. Ens centrem en l’estudi sensorial, la modelització i la simulació de processos per impulsar la digitalització del sector i l’optimització de processos. També ens centrem en el desenvolupament i l’adaptació d’equips i metodologies de control per donar compliment a criteris de qualitat, seguretat, eficiència i sostenibilitat a tota la cadena de valor.

  • Societat i consumidors

    Amb l’aplicació de metodologies basades tant en mesures autoreportades com en eines innovadores com la neurociència, estudiem les actituds i les percepcions amb relació als sistemes alimentaris, tant de la societat com dels consumidors.

Personal investigador

Personal investigador en formació

Personal tècnic

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.