PROJECTE

SMOKE UP – Estratègies per a la millora de la seguretat i sostenibilitat de productes fumats llestos pel consum

  • Data d'inici: 01/09/2024

  • Data fi: 05/05/2026

  • Codi Projecte: I1412_16586

  • Acrònim: GO Smoke UP

TIPUS PROJECTE

  • Grups operatius

COMPARTEIX

El Grup Operatiu SMOKE UP, de l’Associació Europea per a la Innovació en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles (AEI-Agri) finançat per la Unió Europea, té com a objectiu principal capacitar les empreses elaboradores de productes preparats per al consum fumats de les estratègies necessàries per a la millora de la seguretat i sostenibilitat.

El consorci està format per Embotits Monells com a líder i membre beneficiari, Angulas Aguinaga com a membre beneficiari i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) com a centre tecnològic i coordinador. A més, participa donant suport a diferents activitats, el soci no beneficiari Proveïdora Hispano Holandesa.

 

 

Durant el desenvolupament de les activitats previstes, es plantegen reptes tals com:

  • La investigació, el desenvolupament i la implementació de mètodes alternatius als processos d’elaboració tradicionals de productes fumats (salmó i bacó), amb un clar enfocament cap a la sostenibilitat i la millora de la seguretat alimentària.
  • La millora de l‟eficiència dels processos d‟elaboració per minimitzar els costos associats, preservar els recursos naturals i reduir l‟impacte ambiental, innovant en productes i processos més sostenibles que garanteixin l‟obtenció d‟aliments més segurs i sans per les generacions futures.

 

Actuació del Pla estratègic de la PAC 2023-2027 cofinançada per:

Convocatòria

  • AJUTS COORDINACIÓ GRUPS OPERATIUS - 2023 - GO Smoke UP
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.