L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
40 anys alimentant el futur
Sala de premsa
Pla Estratègic
Treballa a l'IRTA
Directori de professionals
IRTA Alumni Community
Memòries anuals d’activitat
Identitat gràfica
Transparència
Pla d’igualtat
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions cientificotècniques
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Contacte |
Català
English
Castellano
Contacte |
Català
English
Castellano
L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
40 anys alimentant el futur
Sala de premsa
Pla Estratègic
Treballa a l'IRTA
Directori de professionals
IRTA Alumni Community
Memòries anuals d’activitat
Identitat gràfica
Transparència
Pla d’igualtat
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions cientificotècniques
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Inici
Notícies
Actualitat IRTA
Filtrar els resultats
Tots els programes
Ús eficient de l'aigua en agricultura
Sostenibilitat en biosistemes
Sanitat animal
Qualitat i tecnologia alimentàries
Protecció vegetal sostenible
Producció de remugants
Postcollita
Nutrició animal
Genòmica i biotecnologia
Genètica i millora animal
Funcionalitat i seguretat alimentàries
Fructicultura
Economia agroalimentària
Cultius extensius sostenibles
Benestar animal
Aqüicultura
Aigües marines i continentals
Totes les categories
Notícies
Entrevistes
Totes les etiquetes
canvi climàtic
porcí
aqüicultura
benestar animal
One Health
sostenibilitat
innovació
vinya
aigua
Ponent (Terres de Lleida)
poma
arròs
economia circular
divulgació científica
Bdporc
seguretat alimentària
carn
reg
biodiversitat
cunicultura
fruita dolça
boví
residus orgànics
sequera
agricultura regenerativa
fertilització
malbaratament alimentari
alimentació
recerca d'avantguarda
genètica animal
ramaderia
genòmica vegetal
projectes demostratius
Viticultura
projectes europeus
consumidors
pernil
biogàs
oli
sòls agrícoles
bioeconomia
blat
qualitat de producte
pera
cítrics
llegums
avicultura
control biològic
Comarques Gironines
digitalització
avellana
bivalves
Jornades de transferència
premis
emissions GEH
grups operatius
segrest de carboni
agricultura de precisió
millora varietal
cereals d'hivern
algues
Terres de l'Ebre
préssec
proteïnes complementàries
fruita seca
marisc
Alumni
Alt Pirineu i Aran
sensòrica
nectarina
ecosistemes aquàtics
ordi
pesta porcina africana
blat de moro
sistemes alimentaris
ametlla
bessons digitals
malalties zoonòtiques
talent
anàlisi sensorial
ramaderia extensiva
aliances
resistència antimicrobiana
virus emergents
tractament de dejeccions
Mediterrani
organoides
congressos
Desafiaments globals
ACV
Carregar més
Sala de premsa
Contacte, recursos, notes de premsa...
Agenda
Consulta els propers esdeveniments, cursos i jornades de l'IRTA
Subscriu-te a la Newsletter IRTA
L'actualitat de la nostra recerca i les properes jornades i cursos, directament al teu e-mail
He llegit i accepto la
Política de Protecció de Dades
Accepto rebre informació promocional
Subscriu-te
Ciència per alimentar el futur.