La setmana passada, integrants de l’àrea de postcollita de l’IRTA van viatjar a URLA-TURQUIA per assistir a la penúltima reunió general presencial del projecte LOCALNUTLEG. Durant els dos dies que va durar la trobada, els membres del consorci van compartir els resultats obtinguts en el marc del projecte i es va definir la estratègia a seguir durant els últims mesos d’activitat.
El personal investigador de l'àrea de postcollita Ingrid Aguió i Jordi Ortiz van assistir juntament amb Laura Jiménez, de gestió d'activitat, a aquesta trobada a l'Izmir Institute of Technology (IZTECH), un dels socis del projecte.
L'objectiu de LOCALNUTLEG, que finalitza a l'octubre d'enguany és, desenvolupar productes alimentaris innovadors mitjançant la identificació de fruits secs i llegums locals, proporcionant la màxima quantitat de nutrients i compostos bioactius, promovent la dieta mediterrània en els productes alimentaris basats en plantes.
En aquest consorci hi participen socis d'Espanya, Portugal, el Marroc, Israel, Itàlia, Alemanya, França i Turquia.