Tel. 972 63 00 52 Ext.1446
Web of Science Researcher ID: F-4698-2016
Publons: https://publons.com/researcher/2280648/albert-ribas-agusti/
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7208-2792
Albert Ribas-Agustí és llicenciat en Biologia (2003), Ciència i Tecnologia dels Aliments (2007) i Doctor en Tecnologia Alimentària (2013) per la Universitat de Girona. Ha treballat com a investigador a KU Leuven (Bèlgica), INRA (França) i la Universitat de Lleida, i actualment és investigador del Programa de Funcionalitat i Seguretat Alimentària de l’IRTA a Monells (Girona), on treballa en activitats d’investigació contractual amb empreses del sector alimentari i en projectes nacionals i internacionals. Té una important experiència científica entorn l’efecte dels tractaments tèrmics i no-tèrmics sobre l’estructura, qualitat i valor funcional dels aliments, així com en la valorització de productes i subproductes animals i vegetals per a l’extracció de compostos bioactius.
L'objectiu general de LUPIFERM es desenvolupar prototips innovadors d'aliments fermentants a base de tramussos (anàlegs de la carn) i ingredients...
LOCALITY implementarà cadenes de valor locals, innovadores i sostenibles, donant suport a la interacció dels actors de la cadena de valor de les...
Per a resoldre la nostra hipòtesi, els objectius d'aquest projecte són 1. Estudiar els efectes d'una dieta, en la qual la proteïna deriva de...
L’objectiu de GIANT LEAPS és oferir les metodologies, conjunts de dades i innovacions necessàries per accelerar l’adopció de proteïnes...
Elaboració de productes híbrids carnis a partir de micoproteïna obtinguda de la fermentació de lleguminoses