Desplegar menú lateral
19/02/2019

OPPgroup i l’IRTA col·laboraran conjuntament en R+D+i porcina

Optimal Pork Production S.L. (OPPgroup), empresa de serveis d’assessoria integral a explotacions de producció porcina, implantació i creació de noves tecnologies, així com de projectes clau en mà de granges tecnificades PPlus, i l’IRTA, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, han signat un conveni per col·laborar conjuntament en diferents aspectes de la recerca en el sector porcí. En aquest sentit, el director general de l’IRTA, Josep Usall, i el director d’OPPgroup, Joan Sanmartín, han posat la rúbrica a aquest acord que vol potenciar les capacitats d’ambdós, unint esforços en l’àmbit de l’R+D+i porcina.

Per a OPPgroup, l’IRTA esdevé, a partir d’aquest acord, la nostra entitat científica de referència, assenyala Joan Sanmartín, i per a l’IRTA, OPPgroup és una de les empreses estratègiques per impulsar projectes de recerca i innovació en el sector porcí, apunta el director general de l’IRTA, Josep Usall.

Aquest acord aprofita les capacitats d’OPPgroup en temes d’assessorament tècnic i en la implantació i creació de noves tecnologies en el sector porcí, amb les capacitats científico-tècniques de l’IRTA. Això permetrà desenvolupar sinèrgies multitemàtiques que aniran des de la formació, el smart farming o la gestió de la informació, passant per la nutrició, el benestar animal, el medi ambient o la sanitat animal.

Etiquetes: