Desplegar menú lateral
19/10/2023

El Simpòsium Científic d’Avicultura atorga 3 premis a investigadors de l’IRTA

Del 4 al 6 d’octubre va tenir lloc a Àvila el 58è Simpòsium Científic d’Avicultura. Aquest simpòsium, organitzat perla Associació Espanyola de Ciència Avícola (AECA), representa un important esdeveniment per a la industria avícola i una oportunitat per a l’intercanvi de coneixements i experiències amb la recerca, universitats, i representants públics. Aquesta edició va reunir més de 400 persones de diferents àmbits de l’avicultura.

Cristina Zomeño

La investigadora Cristina Zomeño, del programa Qualitat i tecnologia alimentàries, va guanyar el 1er premi a la Millor comunicació científica póster, amb el treball titulat “Classification of breast myopathies in commercial broilers by a physicochemical assessment and multivariate data analysis”. El jurat format per membres de la AECA i l’empresa patrocinadora MSD Animal Health ha valorat la qualitat científica, originalitat, claredat de l’exposició i estètica del treball.

Gerard Verge i Beatriz Jiménez

A més, Gerard Verge i Beatriz Jiménez, del programa Nutrició animal de l’IRTA, van presentar el pòster titulat “Effects of feed processing on pellet quality, feed hygienisation, growth performance and carcass and breast yields in broiler chickens” i van rebre el 3er premi de Fotografia tècnica “El corazón de la nutrición” i el 1er premi a la Millor fotografia artística “Catacregg” dintre del VIII Concurs de fotografia “L’AVICULTURA I EL SEU ENTORN”. El jurat va estar compost per membres de AECA i l’empresa patrocinadora Ibertec.

El corazón de la nutrición
“Catacregg”