Desplegar menú lateral
07/11/2017

L’IRTA s’incorpora al Portal de Recerca de Catalunya

Aquest espai a internet dóna visibilitat a l’activitat investigadora de les principals universitats i centres de recerca catalans

Dimarts 7 de novembre de 2017, l’IRTA i el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) han signat el conveni sobre el tractament de dades en el Portal de la Recerca de Catalunya. La signatura ha anat a càrrec del director general de l’IRTA, Josep M. Monfort, i del director general del CSUC, Miquel Puig.

L’objectiu del Portal de Recerca de Catalunya (PRC) és la transferència de coneixement, amb la publicació d’informació dels investigadors i de les activitats de recerca de les universitats i els centres de recerca de Catalunya.

El PRC visualitza i difon des d’un lloc únic l’activitat investigadora a Catalunya i permet la consulta d’informació sobre investigadors, publicacions, tesis, grups i projectes de recerca.

La incorporació de l’IRTA a aquest portal permetrà donar un pas endavant cap a l’accés obert de la recerca de la institució, alhora que es donarà més visibilitat al treball dels investigadors.