Desplegar menú lateral
26/03/2020

L’IRTA i el CRAG col·laboren en el Campus Ciència i Alimentació de la Fundació Catalunya La Pedrera

· S’adreça a estudiants de 1r de batxillerat i vol donar visibilitat a la importància de la ciència en la innovació i la recerca alimentària, així com fomentar les vocacions científiques

· Els investigadors de l’IRTA, Iban Eduardo i Marta Pujol, parlaran de la domesticació en l’agricultura i de les bases moleculars de l’herència i la millora genètica; Gemma Echeverria, de l’anàlisi sensorial com a eina per millorar la qualitat del producte

Donar visibilitat a la importància de la ciència en la innovació i la recerca alimentària, i donar a conèixer com diferents disciplines de recerca donen solució als reptes actuals d’una alimentació saludable i sostenible, són els objectius del Campus Ciència i Alimentació, una iniciativa d’Alimentia Academy dins de la Fundació Catalunya la Pedrera, de què se celebrarà la primera edició aquest estiu. El programa Campus Ciència i Alimentació s’adreça a estudiants de 1r de batxillerat i se celebrarà del 28 de juny al 4 de juliol al Món Sant Benet. A més de l’IRTA i el CRAG, hi participen la Universitat de Barcelona (UB), l’Hospital Clínic i la Fundació Alícia.

De l’IRTA, hi participaran els investigadors al CRAG Iban Eduardo i Marta Pujol, tots dos del programa de Genòmica i Biotecnologia, i la investigadora al Fruitcentre Gemma Echeverria, del programa de Postcollita. Eduardo i Pujol parlaran de la domesticació en l’agricultura, i de les bases moleculars de l’herència i la millora genètica; Echeverria, per la seva banda, de l’anàlisi sensorial com a eina per millorar la qualitat del producte.

Les inscripcions ja estan obertes. Trobareu tota la informació actualitzada a la seva web.

 

Etiquetes: