PROJECTE

Aliments segurs per bebés a China i Europa

  • Data d'inici: 01/09/2020

  • Data fi: 31/08/2024

  • Codi Projecte: I1288_8910

  • Acrònim: SAFFI - 2nd Stage

TIPUS PROJECTE

  • Projectes R+D Plurianyals

Responsables

  • Bover Cid, Sara

    Cap dels programes Qualitat i tecnologia alimentàries i Funcionalitat i seguretat alimentàries / Microbiologia predictiva i avaluació del risc / Coord. de l'Àrea d'Indústries Alimentàries

COMPARTEIX

SAFFI té l'objectiu general de desenvolupar un enfocament integrat per millorar la identificació, l'avaluació, la detecció i la mitigació dels riscos de seguretat plantejats per riscos biològics i químics al llarg de la UE i les cadenes alimentàries xineses. Aquest projecte es centrarà en l'alimentació infantil (és a dir, menjar per a nens de menys de tres anys segons l'estudi de Dieta Total Infantil d'ANSES (iTDS, 2010-2016)), ja que la natura transversal d'aquest sector específic permetrà transferir els resultats del projecte a la majoria dels altres sectors alimentaris.

ENTITATS FINANÇADORES

Convocatòria

  • H2020-SC2-2019 - SAFFI - 2nd Stage
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.