Desplegar menú lateral
17/05/2023

Trobada anual del projecte LocalNutleg a Rennes

Els dies 3 i 4 de maig els socis del projecte Localnutleg van celebrar la seva trobada anual a la ciutat de Rennes, França. Els responsables de cada grup de treball van presentar-hi els principals resultats del projecte fins el moment.

Per la seva banda, l’Institut Nacional de Recerca Agrària, Alimentària i Mediambiental de França (INRAE), un dels socis del projecte, va oferir un taller culinari, on l’equip de LocalNutleg va preparar receptes salades i dolces amb xefs del centre culinari de Rennes a partir d’ingredients relacionats amb el projecte (llegums i fruits secs) i d’altres ingredients. Els plats resultants van ser degustats per tots els participants.

A la reunió hi van assistir la coordinadora del projecte, Ingrid Aguiló, així com Alexia del Hoyo i Jordi Ortiz, tots del programa Postcollita de l’IRTA.

Aquí en podeu veure algunes fotos de la trobada:

L’IRTA coordina la feina dels 20 centres de recerca i empreses sòcies del projecte LocalNutleg, que des de 2021 treballa per promoure nous productes que recuperin la ingesta de llegums i fruits secs, aliments bàsics de la dieta Mediterrània. Aquest projecte està fundat per la iniciativa europea PRIMA, i durarà fins 2024. Més informació a la seva web: localnutleg.eu