Desplegar menú lateral
24/11/2020

Primera Fira Virtual dels Premis Porc d’Or

• Un format innovador que ofereix grans oportunitats per al networking amb 70 Expositors participants

• La Fira Virtual Premis Porc d’Or és l’avantsala a la Gala dels Premis Porc d’Or que tindrà lloc el divendres 27 de novembre a les 22:00 h

Des de dilluns i fins diumenge que ve, l’IRTA organitza la primera fira virtual dels Premis Porc d’Or, amb un format innovador acord amb els temps actuals i que ofereix grans oportunitats per al networking en el sector porcí.

A través d’una plataforma allotjada a la pàgina web www.premiosporcdor.com els visitants que ho desitgin podran, previ registre, visitar els estands virtuals de 70 expositors que donen suport als Premis Porc d’Or i que participen en aquesta iniciativa.

La fira tindrà un horari comercial 10 a 18:00 hores de dilluns a divendres i de 10 a 14:00 hores el dissabte i diumenge per a què el personal dels estands pugui atendre en directe al públic que els visiti, tot i que la fira serà accessible durant tota la setmana ininterrompudament.

Al seu torn, els visitants que acudeixin als estands, podran conèixer les novetats de les empreses, mantenir converses en directe amb el personal de la mateixa, concertar reunions per vídeo conferències o assistir als webinars que les empreses ofereixin.

Així mateix, la pàgina web www.premiosporcdor.com disposa d’una àrea en què els visitants podran accedir a informació addicional de les empreses i que quedarà disponible durant la resta de l’any.

La Fira Virtual Premis Porc d’Or serà l’avantsala del què serà un esdeveniment virtual únic i de referència: la gala d’entrega de Premis Porc d’Or. Per a això, des de l’IRTA s’està treballant en un esdeveniment sorprenent gràcies a una combinació de les tècniques més avançades en el sector audiovisual, com és la Realitat estesa, «actuacions en directe, escenografia i il·luminació en realitat virtual i augmentada, connexió en directe amb els nominats i alguna que altra sorpresa que preferim no desvetllar», assenyala el director dels Premis Porc d’Or, Pedro López. «Mai haguéssim pensat en celebrar la nostra gala en un format i en un escenari tan impressionant com el que serà el nostre ‘Pig Theater’ per a què enguany el sector del porcí segueixi tenint el seu esdeveniment a l’alçada del que es mereix», afegeix Pedro López.

La Gala virtual de lliurament dels Premis Porc d’Or tindrà lloc el proper divendres 27 de novembre a les 22:00 h..