Desplegar menú lateral
23/11/2020

L’IRTA reforça el seu equip amb quatre noves places per a personal investigador

Fins el 18 de gener de 2021, podeu inscriure-us en els processos de selecció de les noves places en diversos àmbits de recerca

L’IRTA vol reforçar els seus programes de recerca amb quatre noves incorporacions, places consolidades per a investigadors o investigadores en diversos àmbits de la nostra recerca, com són la gestió de l’aigua, la sanitat vegetal, els ecosistemes marins o la sanitat animal.

Vols formar part d’una recerca disruptiva que ajudi a millorar l’alimentació del futur? Una d’aquestes places podria ser teva, només has d’accedir als detalls (en anglès) a l’enllaç de cada títol:

· INVESTIGADOR EN TELEDETECCIÓ PER A REG DE PRECISIÓ I GESTIÓ DE L’AIGUA

– Lloc: IRTA Fruitcentre (Lleida)
– Programa: Ús eficient de l’aigua en agricultura

· INVESTIGADOR DE MALALTIES FÚNGIQUES EN ARBRES FRUITERS

– Lloc: IRTA Fruitcentre (Lleida)
– Programa: Protecció vegetal sostenible

· INVESTIGADOR EN ECOLOGIA D’AIGÜES CONTINENTALS I DE TRANSICIÓ

– Lloc: IRTA Sant Carles de la Ràpita (Tarragona)
– Programa: Aigües marines i continentals

· INVESTIGADOR EN BIOLOGIA DE SISTEMES APLICADA A MALALTIES INFECCIOSES

– Lloc: IRTA-CReSA (Barcelona)
– Programa: Sanitat animal

L’IRTA és un institut de recerca de la Generalitat de Catalunya, amb centres repartits per 20 localitzacions de tot el territori català. Està adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP), i forma part dels centres CERCA de recerca d’excel·lència. Els seus científics, científiques, tècniques i tècnics treballen a diari per a la modernització, la competitivitat i el desenvolupament sostenible de la producció alimentària i del sector agropecuari. L’objectiu final és poder oferir aliments sans i de qualitat als consumidors i contribuir a la millora del benestar i la prosperitat de la societat.

L’IRTA té el reconeixement “Human Resources Excellence in Research” (HRS4R) per part de la Comissió Europea. Aquest títol constata el nostre compromís per portar a terme procediments de contractació i avaluació transparents i basats en el mèrit, així com per oferir unes bones condicions de treball.