Desplegar menú lateral
11/07/2017

L’IRTA organitza una nova edició del curs internacional Tecnologia i maneig postcollita de fruita

Investigadors i tècnics reconeguts internacionalment oferiran formació sobre els últimes avenços tecnològics al sector

L’IRTA organitza la segona edició del curs internacional “Tecnologia i maneig postcollita de fruita”, una formació teòrica i pràctica que ofereix una visió global i polièdrica en aquest àmbit.

Al curs es donaran a conèixer els últims avenços en la tecnologia i el maneig en postcollita, les principals alteracions fisiològiques i podridura de la fruita, i permetrà als assistents ampliar els seus coneixements en fisiologia, tecnologia, enginyeria i patologia de la postcollita en fruites.

Investigadors de reconegut prestigi internacional i tècnics amb una àmplia experiència en l’assessorament de centrals hortofrutícoles de l’IRTA i la Universitat de Lleida (UdL) impartiran aquest curs, que va dirigit a professors i estudiants del sector.

El curs oferirà coneixements i eines que puguin ser utilitzades tant pels professionals que desenvolupen la seva feina a les mateixes centres de condicionat/emmagatzematge de fruita, com per les empreses afins al maneig en postcollita de fruita: subministrament de fitosanitaris per evitar alteracions, maquinària de postcollita, instal·lacions de fred i atmosfera controlada, projectes de disseny de càmeres, sistemes de transport, subministrament d’envasos, productes que millorin la qualitat dels fruits i productes de neteja i desinfecció.

Amb l’objectiu de fomentar la participació i el debat, i oferir una atenció personalitzada i respondre a les inquietuds i necessitats específiques de les empreses, el curs ofereix un nombre limitat de 20 places.

El curs es desenvoluparà a l’IRTA Fruitcentre a Lleida entre el 13 i el 18 de novembre.

Es pot trobar tota la informació a www.irtacursopostcosecha.com.

Les inscripcions ja estan obertes i s’han de formalitzar a través de l’adreça electrònica rosa.altisent@irta.cat.

Arixus descarregables:

1 1