Desplegar menú lateral
22/01/2019

Enquesta del projecte Agrimax: percepcions de bioproductes per a aliments i envasos

 

En col·laboració amb el projecte europeu Agrimax, volem preguntar-vos a les empreses de la cadena de subministrament d’aliments i embalatges què penseu sobre els bioproductes

Els ingredients alimentaris i els additius dels embalatges es poden extreure dels subproductes i els residus inevitables de la cadena de producció agroalimentària. El projecte Agrimax vol conèixer la opinió de les empreses de la cadena de subministrament d’aliments i embalatges sobre l’aplicabilitat d’aquests compostos als negocis alimentaris actuals.

L’IRTA som un dels socis d’Agrimax, un projecte finançat per la UE que està desenvolupant i demostrant la producció de productes múltiples i de gran valor dels residus de processament i de cultiu alimentari mitjançant la construcció de dues biorefineries pilot flexibles i multifisores a Europa. El projecte té com a objectiu abordar el problema dels residus alimentaris a Europa, ja que al voltant de 90 milions de tones d’aliments i 700 milions de tones de cultius es perden cada any. El projecte maximitzarà la sostenibilitat de la UE mentre proporciona nous compostos biològics per als sectors químic, agrícola i d’envasos alimentaris.

L’enquesta es pot completar en uns 10 minuts (Totes les respostes es tractaran de forma anònima: no es fa cap seguiment de cap resposta relacionada amb un participant).

ACCEDIR A L’ENQUESTA

(romandrà oberta fins al 30 de juny de 2019.)