Desplegar menú lateral
20/06/2019

Aviat es podrà comprar el paquet de quilo de ‘És Farina de Girona’ als supermercats

En les properes setmanes, alguns supermercats començaran a vendre paquets de quilo de És Farina de Girona. Fins ara, només hi podien accedir a aquesta marca professionals flequers per elaborar el seu pa, que venen sota el segell artesanal de les comarques gironines.

A partir d’ara, gràcies a la farinera Fills Morató, els consumidors podran accedir també a comprar la farina d’aquesta marca, i així gaudir d’una qualitat que fins ara només trobaven a través del pa o dels flequers que per voluntat pròpia la venien a granel.

Durant la presentació d’aquest fet, Martí Morató, adjunt a la gerència de Fills Morató, ha explicat que “encara no tenen xifres exactes” de quina producció de farina podran fer, ni quin creixement tindran pel què fa a demanda, però dona per fet que augmentarà. “És evident que hi ha un nou canal de consum i per tant som optimistes en què creixerà el nombre de quilos i de consumidors”, remarca.

Presentació del nou producte de És Farina de Girona a l’IRTA Mas Badia

El projecte És Farina de Girona

Aquest projecte va ser néixer el 2012 de la mà del Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines, Farines Sunyer, Farinera Coromina i l’IRTA Mas Badia.

El seu objectiu és el d’elaborar un pa amb blats seleccionats per la seva qualitat i adaptació a la zona de Girona. Els requisits que es persegueixen amb aquest projecte és la obtenció d’un producte de km 0 i en producció integrada, que respecti el medi ambient i la salut de les persones.

Podeu trobar més informació aquí, a la web dels Flequers artesans de les comarques gironines.