Desplegar menú lateral
16/04/2019

ANAFRIC i l’IRTA col·laboraran junts per als sectors ramader i carni

El President d’ANAFRIC, José Friguls, i el Director General de l’IRTA, Josep Usall, han signat un acord de col·laboració conjunta per als propers 5 anys, per tal de desenvolupar i executar activitats d’interès recíproc en l’àmbit dels sectors ramader i carni.

Així, l’IRTA i ANAFRIC es proposen treballar plegats en projectes de recerca conjunts, en la creació de serveis i contractes de desenvolupament tecnològic, així com en temes de transferència i innovació.

“Aquest acord de col·laboració, assenyala el director general de l’IRTA, referma un dels nostres puntals com a Institució de recerca, com és, en aquest cas, la de donar suport en R+D+i als sectors ramader i carni, on amb ANAFRIC ja hem aconseguit fites importants, com ha estat recentment el de la conservació de la carn fresca de vaquí més enllà de 80 dies i amb una clara orientació exportadora”.

“Per altra banda, el Sr. Friguls, valora molt positivament la firma d’aquets acord marc, conseqüència del desenvolupament d’estudis i projectes que l’IRTA ha realitzat per ANAFRIC durant molts anys amb resultats plenament positius pel sector ramader-carni; i afegeix que, actualment, ja s’està  treballant amb nous projectes que responen al compromís del sector com són el benestar animal i la sostenibilitat. ”