L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
Pla Estratègic
Treballa a l’IRTA
Directori de professionals
Sala de premsa
Memòries anuals
Identitat gràfica
Transparència
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Contacte |
Català
English
Castellano
Contacte |
Català
English
Castellano
L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
Pla Estratègic
Treballa a l’IRTA
Directori de professionals
Sala de premsa
Memòries anuals
Identitat gràfica
Transparència
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Inici
Recerca
Projectes
Anàlegs de derivats carnis frescos i cu...
PROJECTE
Anàlegs de derivats carnis frescos i cuits elaborats amb fonts de proteïna vegetal del sector primari català
Data d'inici:
03/08/2021
Data fi:
30/09/2024
Codi Projecte:
I1347_12291
Acrònim:
GO: Analegs.cat
TIPUS PROJECTE
Projectes R+D Plurianyals
Programa
Qualitat i tecnologia alimentàries
Funcionalitat i seguretat alimentàries
Responsables
Gou Botó, Pere
pere.gou@irta.cat
COMPARTEIX
ENTITATS FINANÇADORES
Convocatòria
AJUTS COORDINACIÓ GRUPS OPERATIUS - 2021 - GO: Analegs.cat
Ciència per alimentar el futur.