PROJECTE

Sensorització per al control de secat d’embotits mitjançant IA i la millora de la homogeneitat a l’assecador

  • Data d'inici: 27/07/2022

  • Data fi: 29/04/2023

  • Codi Projecte: I1368_13753

  • Acrònim: AEI- ASSEC4.0

TIPUS PROJECTE

  • Projectes R+D Plurianyals

Programa

COMPARTEIX

L'objectiu principal del projecte es optimitzar el procés de secat per a poder millorar la qualitat del producte i la seguretat alimentaria, obtenir una millora del rendiment de producció i un estalvi energètic, aplicant tecnologies de l'indutria 4.0 mitjançant sensor i l'anàlisis de la Big Data.

- Estudi de la heterogeneïtat de les condiciones de secat dins l'assecador, amb l'objectiu d'implementar millores en els elements que controlen els fluxos i la qualitat de l'aire per tal d'assolir unes condiciones homogènies a diferents punts de l'assecador.
- L'estudi de la cinètica de secat del producte càrnic i la seva incidència en la qualitat i la seguretat alimentaria del producte amb l'objectiu de desenvolupar algoritmes de control que optimitzin les condicions a mesura que evoluciona el producte
- Estudiar el procés de secat d'embotits curats amb l'objectiu de poder millorar l'eficiència energètica de l'etapa.

ENTITATS FINANÇADORES

Convocatòria

  • AEI 2ª Convocatoria 2022 - AEI- ASSEC4.0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.