Data d'inici: 27/07/2022
Data fi: 29/04/2023
Codi Projecte: I1368_13753
Acrònim: AEI- ASSEC4.0
L'objectiu principal del projecte es optimitzar el procés de secat per a poder millorar la qualitat del producte i la seguretat alimentaria, obtenir una millora del rendiment de producció i un estalvi energètic, aplicant tecnologies de l'indutria 4.0 mitjançant sensor i l'anàlisis de la Big Data.
- Estudi de la heterogeneïtat de les condiciones de secat dins l'assecador, amb l'objectiu d'implementar millores en els elements que controlen els fluxos i la qualitat de l'aire per tal d'assolir unes condiciones homogènies a diferents punts de l'assecador.
- L'estudi de la cinètica de secat del producte càrnic i la seva incidència en la qualitat i la seguretat alimentaria del producte amb l'objectiu de desenvolupar algoritmes de control que optimitzin les condicions a mesura que evoluciona el producte
- Estudiar el procés de secat d'embotits curats amb l'objectiu de poder millorar l'eficiència energètica de l'etapa.