PROJECTE

Seguretat Alimentària, Qualitat i SaLut

  • Data d'inici: 01/01/2022

  • Data fi: 30/06/2025

  • Codi Projecte: I1207_13392

  • Acrònim: SEQUSAL

TIPUS PROJECTE

  • Projectes R+D Plurianyals

Responsables

  • Bover Cid, Sara

    Cap dels programes Qualitat i tecnologia alimentàries i Funcionalitat i seguretat alimentàries / Microbiologia predictiva i avaluació del risc / Coord. de l'Àrea d'Indústries Alimentàries

COMPARTEIX

El grup de recerca SEQUSAL té com a objectiu el desenvolupament d'estratègies sostenibles per a millorar la seguretat, la qualitat i les propietats nutricionals i la vida útil dels aliments per a fer front als reptes de la societat. La recerca d'excel·lència i la internacionalització es duen a terme dins de tres àrees principals, que aborden (i) la garantia i la millora de la qualitat i la seguretat dels aliments, (ii) la biorrefinería i la funcionalización per a maximitzar l'ús dels recursos per a l'obtenció de compostos d'interès per al sector agroalimentari, incloses les proteïnes alternatives i (iii) l'ús de (micro)organismes vius per a la biopreservación i/o la bioconversión. A través d'un enfocament de recerca orientada, les activitats de SEQUSAL es desenvolupen en el marc de projectes nacionals i europeus procedents de convocatòries públiques competitives, així com de diversos contractes de recerca amb empreses privades del sector alimentari i de l'administració pública. SEQUSAL pretén transferir i difondre els resultats de la recerca a la societat en general, especialment a la comunitat científica i al sector agroalimentari.

ENTITATS FINANÇADORES

Convocatòria

  • SGR-Cat 2021 - SEQUSAL
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.