• PROGRAMA

    Aqüicultura

  • PROGRAMA

    Aqüicultura

  • PROGRAMA

    Aqüicultura

  • PROGRAMA

    Aqüicultura

  • PROGRAMA

    Aqüicultura

Investiguem amb les espècies aquàtiques noves i amb les establertes per millorar la seva qualitat, domesticació, alimentació, productivitat i la sostenibilitat en l’àmbit comercial, així com per a la innovació i el desenvolupament de nous mètodes biotecnològics.

Fem recerca estratègica amb tecnologia aplicada a la cria, la reproducció i el cultiu de peixos, mol·luscs, crustacis, plantes i algues que viuen en aigua salada, salobre o dolça. Vetllem per la cura i la salut dels animals en cultiu per protegir també la salut dels consumidors i del medi ambient.

Investiguem sistemes de producció que siguin respectuosos amb el medi ambient i que tinguin un baix impacte ambiental.

Treballem amb l’aqüicultura com a una eina per afavorir la conservació i la reintroducció d’espècies en perill d’extinció. 

Centres on treballa el programa

COMPARTEIX

  • Models de producció sostenibles

    Estudiem i promovem la implementació de nous models productius responsables, ètics, eficients, econòmicament viables i ambientalment sostenibles, basats en una gestió sanitària integral i de baix impacte ambiental.

  • Sanitat d’organismes aquàtics

    Desenvolupem estratègies basades en mètodes terapèutics i profilàctics per oferir solucions sostenibles i alternatives a l’ús de compostos antimicrobians en aqüicultura.

  • Cria i reproducció

    Utilitzem la biotecnologia reproductiva per a un nou model de reproducció i producció.

  • Nutrició

    Millorem els aliments per a peixos tenint cura de la seva salut, creixement i qualitat del producte final, així com també la sostenibilitat dels seus ingredients.

  • Benestar

    Avancem en l’estudi del benestar en organismes aquàtics centrant-nos en el sacrifici humanitari i en estratègies per a millorar el seu benestar en el cultiu.

Personal investigador

Personal investigador en formació

Personal tècnic

  • 2023

    In a warm climate, ventilation, indoor temperature and outdoor relative humidity have significant effects on Campylobacter spp. colonization in chicken broiler farms which can occur in only 2 days

    Urdaneta, S; Lorca-Oro, C; Dolz, R; Lopez-Soria, S; Cerda-Cuellar, M

    10.1016/j.fm.2022.104118
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.