Tel. 972 630 052 Ext.1459
Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat Autònoma de Barcelona (2001) i Màster (MSc) oficial interuniversitari en Polímers i Biopolímers organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya (2013). Més de 15 anys d’experiència en el sector agroalimentari (Danone, IRTA).
Des de 2006, investigadora dins del programa de Tecnologia Alimentaria de l’IRTA-Monells. Especialització en materials plàstics per aliments i les seves aplicacions en les noves tecnologies d’envasament (MAP, skin i buit) i de conservació (microones, radiofreqüències i altres pressions) per allargar la vida útil, obtenir nous productes o nous processos adaptars a les noves demandes del mercat. Assessora tècnica a empreses dins l’àmbit de la tecnologia d’envasament.
Prèviament a IRTA, enginyera en el Departament de R&D de Ferments (2001-2002) i en el d’Anàlisi Sensorial (2003-2005) de Danone (Barcelona)