PROJECTE

OneHealth4FoodÁrea - Red de inocuidad alimentaria para el desarrollo, armonización y adopción de metodologías basadas en One Health enfocadas a laevaluación de nuevos riesgos microbiológicos

  • Data d'inici: 01/01/2023

  • Data fi: 31/12/2024

  • Codi Projecte: I1376_13995

  • Acrònim: OneHealth4FoodÁrea

  • ID Extern Convocatòria: RED2022-134545-T

TIPUS PROJECTE

  • Plan Estatal (Agencia Estatal de Investigación)

Responsables

  • Bover Cid, Sara

    Microbiologia predictiva i avaluació del risc / Cap del programa Funcionalitat i seguretat alimentàries / Cap del programa Qualitat i tecnologia alimentàries / Coordinadora de l’Àrea d’Indústries Alimentàries

COMPARTEIX

En resum, s'espera que la Xarxa contribueixi,des d'una perspectiva de One Health, a reduir l'impacte de les futures toxiinfeccions de transmissió alimentària en un món global.

ENTITATS FINANÇADORES

Convocatòria

  • Redes de Investigación 2022 - OneHealth4FoodÁrea