PROJECTE

Aliments segurs i de qualitat etiquetatge net mitjançant l’ús d’extractes d’algues amb potencial antimicrobià i antioxidant.

  • Data d'inici: 01/09/2021

  • Data fi: 31/05/2026

  • Codi Projecte: I1326_11416

  • Acrònim: BIALBA-FOOD

TIPUS PROJECTE

  • Projectes R+D Plurianyals

Responsables

COMPARTEIX

Té per objecte aconseguir la millora de la innocuïtat dels productes alimentaris amb etiqueta neta mitjançant l'aplicació d'extractes o compostos procedents de recursos marins (IRTA-Monells). Es consideren diferents aspectes de rellevància des de l'obtenció de la biomassa marina fins els compostos d'alt valor afegit i no-tòxics (TOXIAQBI-UCM). La elucidació estructural dels compostos candidats responsables de les bioactivitats s'assajarà mitjançant el perfil de metabòlits dels extractes crus i la purificació es realitzarà mitjançant bioactius.

ENTITATS FINANÇADORES

Convocatòria

  • RETOS - Proyectos RTA 2020 - BIALBA-FOOD
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.