Desplegar menú lateral
16/09/2022

Una delegació de CERCA amb representació de l’IRTA visita Finlàndia

L’objectiu del viatge és el d’establir aliances i nous projectes amb les institucions de recerca i d’R+D del país nòrdic

Per part de l’Institut, hi ha assistit el director científic, Jordi Garcia-Mas

Una delegació encapçalada per Lluís Rovira, director de CERCA, i formada per directius i investigadors dels centres Agrotecnio, CIMNE, CRAG, CREAF, CTFC, ICIQ i l’IRTA, a més de membres del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, han visitat Finlàndia per conèixer diferents entitats de recerca i innovació vinculades al govern d’aquest país. En la visita, s’han reunit amb representants de l’Institut de Recursos Naturals de Finlància (LUKE), l’Institut de Medi Ambient (SYKE) i una delegació de la Universitat de Lapònia i de l’Institut Geològic i Miner (GTK). També, en una visita al Ministeri d’Agricultura i Boscos, s’han trobat amb l’Institut Forestal Europeu (EFI), el Centre de Recerca i Tecnologia (VTT), Business Finland, l’Acadèmia Finlandesa de Recerca, i GTK.

El viatge s’emmarca dins de l’acord de col·laboració signat entre CERCA i el LUKE. S’espera que les trobades, que tenen un fort component tècnic i institucional, permetin donar a conèixer la importància de l’activitat de recerca dels centres catalans, així com l’ecosistema de recerca i innovació de Catalunya. També s’espera que la visita obri les portes a noves aliances entre institucions de cara a les convocatòries de 2023 i 2024 de la Comissió Europea.

Etiquetes: