Desplegar menú lateral
31/01/2024

Tarragona acollirà el congrés mundial de Cunicultura 2024

L’IRTA, en col·laboració amb ASESCU, organitzarà l’edició 2024 d’aquesta data de referència per al sector del conill

Els propers dies 2, 3 i 4 d’octubre de 2024 tindrà lloc a Tarragona, al Palau Firal i de Congressos, la 13a edició del Congrés Mundial de Cunicultura, que cada quatre anys reuneix els principals actors del sector de la recerca i la producció de conill.

La World Rabbit Science Association (WRSA), a través de l’Associació Espanyola de Cunicultura (ASESCU) i en col·laboració amb l’IRTA, organitzen aquest esdeveniment a nivell espanyol. El comitè científic, format per membres de la Junta directiva de la WRSA i per investigadors/es del comitè organitzador de l’IRTA, està treballant actualment en la consolidació del programa de l’esdeveniment.

El congrés comptarà amb varies sessions paral·leles, que inclouran ponències principals, taules rodones i comunicacions científiques sobre els principals reptes i avenços en diferents àrees de producció de conill, com son la nutrició i l’alimentació, la patologia, la higiene, l’etologia i el benestar animal, la reproducció i la genètica, els sistemes de cria, la qualitat de productes, la biologia i la fisiologia.

La inscripció al congrés ja està oberta, i els títols dels treballs científics poden enviar-se fins el 9 de febrer. Consulta totes les dates i la informació del congrés a la seva pàgina web: www.wrc2024.com.

Etiquetes: