Desplegar menú lateral
14/06/2023

“Què mengen els animals de granja?”, el taller presentat a la Festa de la Ciència de 2023

Des del programa de Nutrició animal es va preparar un taller per explicar de què està fet el pinso per als animals de granja

El taller formava part d’una de les activitats de la 16ª Festa de la Ciència de Barcelona

El passat dissabte 10 de juny, dos tècnics del programa de Nutrició animal del centre IRTA Mas Bové van dur a terme el taller “Què mengen els animals de granja?”, adreçat al públic general i familiar. L’Helena Quesada i el Gerard Verge van portar diferents mostres d’ingredients que s’utilitzen per fabricar el pinso que mengen els porcs, els pollastres i les vaques, i quines propietats tenen cadascun.

Els nens i nenes van poder tocar, mirar i olorar els ingredients, i fer tot tipus de preguntes als experts. També van escoltar les explicacions sobre els estudis científics que duu a terme l’IRTA per millorar l’alimentació dels animals, així com la seva salut.

La 16ª edició de la Festa de la Ciència es va celebrar els dia 10 i 11 de juny a la Rambla Prim de Barcelona. És una activitat lúdica en què es presenten diverses activitats de divulgació per a tots els públics. Està impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i aplega més de 170 activitats: experiments, instal·lacions, jocs, tallers, demostracions, espectacles, debats, microxerrades, itineraris i visites guiades, entre d’altres.