Desplegar menú lateral
17/07/2019

Premis Porks 2019, un reconeixement al millor de la porcicultura colombiana

Durant la tercera edició dels Premis Porks realitzada a Bogotà el passat 13 de juliol, Porkcolombia – Fons Nacional de la Porcicultura va lliurar 34 estatuetes a les granges que es van destacar pels seus resultats en termes de bioseguretat, producció sostenible i paràmetres reproductius, granges que dia a dia s’esforcen per obtenir un millor rendiment i ser cada vegada més eficients i competitives.

Van ser 81 nominacions per a les 3 modalitats que, finalment, es van dividir entre 66 de les 177 granges en total que van competir per estar entre les millors de Colòmbia. Edició rere edició, Porkcolombia – Fons Nacional de la Porcicultura ha aconseguit augmentar la participació dels porcicultors i el nombre de femelles reproductores, que en aquesta edició van ser 84.000 femelles reproductores en competició, gairebé un 10% més respecte a les de l’any anterior.

Entre els guanyadors d’aquesta edició dels Premis Porks, va estar Porcícola Samaná. Aquesta granja situada a la Vall del Cauca, es va dur per segon any consecutiu el major reconeixement, l’estatueta Diamante Rosado que la posiciona com la millor granja de Colòmbia.

Porkcolombia – FNP agraeix a les empreses aliades, però en especial a tots els productors que van participar en els Premis Porks, uns premis que, a més d’enorgullir als nominats i als guanyadors, constitueix una dels principals esperons per al millorament generalitzat de la indústria , motivant als productors a millorar els seus paràmetres per estar en el top de la porcicultura nacional colombiana.

L’anàlisi de les dades en totes les tres edicions han tingut el suport del sistema BDporc de l’IRTA.

Etiquetes: