Un any més, vam estar presents de nou a la Fira de Sant Josep de Mollerussa amb l’organització de dues jornades.
La primera d’elles, "Innoespai: Innovacions tècniques en agricultura" va exposar les bases per a l’optimització de l’aclarida química en pomera i les eines per a prendre decisions en aquest camp. Va anar a càrrec dels investigadors Jaume Lordan i Glòria Àvila. El programa es va completar amb la participació de 2 empreses amb propostes tecnològiques centrades en l’àmbit de la digitalització de la producció fructícola.
La segona jornada, que feia referència al projecte Fitogest, va dur-se a terme a l’Estació Experimental de l’IRTA a Mollerussa. Totalment pràctica, la jornada va centrar-se en l’ajust del volum de brou i la incorporació de fitosanitaris a l'atomitzador per a reduir i evitar el risc de contaminació de les aigües per vessament de producte. En aquest cas, la jornada va comptar amb la presència de Javier Campos i Paula Ortega, de la Universitat Politècnica de Catalunya, amb qui col·laborem activament en aquesta temàtica.