Desplegar menú lateral
24/04/2020

Nova web del Grup per a l’Avaluació de Noves Varietats de Cultius Extensius d’Espanya, de què l’IRTA és coordinador tècnic

  • Inclou els informes actualitzats de cada campanya de cereals i colza, fitxes varietals i publicacions tècniques

El Grup per a l’Avaluació de Noves Varietats de Cultius Extensius a Espanya (GENVCE), acaba de presentar la seva nova web, disponible a l’adreça www.genvce.org i amb continguts d’interès per als professionals de l’agricultura cerealista. Com a principals novetats, a més del nou disseny i funcionalitats, destaca l’apartat de les Jornades GENVCE, en què es poden descarregar les presentacions de l’última edició.

Potser l’apartat més interessant per a professionals és Productos, on estan disponibles els informes de cada campanya de blat de moro, colza, cereal d’hivern i blat tou ecològic (Informes), les fitxes varietals (Fichas), així com documentació publicada en revistes tècniques o altres mitjans (Publicaciones).

GENVCE està integrat per tècnics de centres i instituts d’investigació de les Comunitats Autònomes responsables de la realització dels assajos de les xarxes d’experimentació de varietats, de l’Oficina Espanyola de Varietats Vegetals (OEVV) del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA ) i d’empreses de el sector privat. L’IRTA n’és el responsable de la coordinació tècnica.