Desplegar menú lateral
15/12/2023

L’IRTA rep el premi APPORT en innovació i emprenedoria

L’IRTA ha estat reconegut amb el Premi APPORTT en innovació i emprenedoria pel seu compromís amb el sector agroalimentari i la seva contribució a la modernització i millora dels sectors agrari, alimentari, agroforestal, aqüícola i pesquer. el director general de l’Institut, Josep Usall i Rodié, el va recollir personalment.

Ha estat aquest dijous, 14 de desembre, al restaurant La Boella, on va tenir lloc la celebració de la XX edició dels Premis APPORTT, organitzats per l’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona. L’esdeveniment, que va comptar amb més de 160 persones, va destacar la tasca de professionals, entitats i empreses que contribueixen significativament al desenvolupament del sector portuari en l’àmbit del Port de Tarragona.

APPORTT, en l’interès d’incentivar, estimular i reconèixer aquests esforços, va decidir, ara fa 20 anys, crear uns premis que, d’alguna manera, destaquin la tasca desenvolupada per persones, entitats i empreses en la feina diària dins l’activitat portuària de Tarragona. En aquesta edició es van repartir 4 premis valorant la innovació, la projecció exterior, la professionalitat i la dedicació, així com els esforços centrats en la qualitat i la sostenibilitat dins del sector portuari, i també es van entregar dues mencions especials.