Desplegar menú lateral
05/03/2020

L’IRTA renova la col·laboració amb AKO Group

El passat 12 de Febrer vam renovar l’acord de col·laboració signat ja fa dos anys amb AKO Group, companyia referent en el sector de la refrigeració comercial i industrial. Una reafirmació del compromís per promoure la investigació i el desenvolupament de noves solucions de refrigeració més sostenibles i eficients.

L’IRTA Monells, amb la seva planta de test i demostració de 2.800 m2, continuarà acollint el desenvolupament de les solucions connectades més avançades d’AKO Group per garantir la cadena de fred, mitjançant control de gas, monitorització i eficiència energètica en refrigeració.

L’acord inclou la realització en comú d’activitats d’assessorament, investigació, intercanvi i transferència de coneixements entre el món industrial i el de la ciència, que redunden en benefici de la indústria de la refrigeració d’àmbit nacional i internacional.

AKO Group és una de les companyies tecnològiques de referència en el sector, amb un bagatge de més de 4 dècades d’experiència. En paraules del seu director general, Josep Lluís Bescós, «estrenyem encara més els nostres llaços amb la mateixa il·lusió del principi i àmplia visió de futur, perquè la nostra aposta per la innovació és l’eix estratègic de creixement i diferenciació del nostre negoci».