Desplegar menú lateral
14/03/2019

L’IRTA participa en l’informe del MedECC sobre el canvi climàtic a la Mediterrània

Entre el 4 i el 7 de març al centre CNR de Milà (Itàlia), es va celebrar la reunió dels autors principals del 1st MedECC Assessment Report, l’informe d’avaluació sobre l’estat i els riscos associats al canvi climàtic i ambiental a la Mediterrània de MedECC, la xarxa d’experts en canvi climàtic i mediambiental de l’àrea mediterrània.

L’investigador de l’IRTA Robert Savé hi participa en el capítol 3, “Recursos”, al subcapítol “Aigua, aliments i energia”. La llista dels autors agrupa experts de 15 països de l’àmbit europeu i mediterrani.

Aquest informe està previst per a finals del 2019. L’objectiu és fer una anàlisi completa dels riscos climàtics a què s’enfronten les regions de la Mediterrània i exposar-los davant l’administració i influir en el debat i aprovació de mesures efectives contra el canvi climàtic i la degradació ambiental.

El MedECC és una xarxa integrada per més de 400 científics de 35 països que treballen sobre el canvi climàtic i ambiental des de les ciències naturals, les ciències socials i/o la perspectiva d’humanitats.