Desplegar menú lateral
25/10/2019

L’IRTA participa a la Fira Fruit Attraction 2019, la trobada de referència internacional del sector fructícola

Un any més, l’IRTA ha participat a la Fira Fruit Attraction, una trobada de referència pel sector de la producció vegetal a nivell internacional, que en aquesta onzena edició ha tingut més de 1.800 empreses expositores, més de 90.000 visitants i més de 120 països representats.

Ho ha fet dins de l’estand de la marca Catalunya, que sota la coordinació de PRODECA, aglutina una representació del sector fructícola català. A més d’atendre els visitants, van ser dos dies de profit on realitzar diverses trobades i reunions amb empreses del sector i institucions.

D’altra banda el dimecres 23 d’octubre, en el context de la jornada «INIA-BIOVEGEN Technology Attraction: INIA, Tecnologia al servei de l’agricultura», el director general de l’IRTA, Josep Usall, hi va destacar la oferta tecnològica dels centres INIA a Catalunya, així com l’impacte de la nostra recerca en la societat.

«BIOVEGEN: Plataforma Tecnològica de Biotecnología Vegetal», és una associació públic-privada, liderada pel sector empresarial, que reuneix entitats del sector agroalimentari amb interès en R+D+I en Biologia Vegetal aplicada. L’objectiu d’aquesta és millorar la competitivitat del sector agroalimentari espanyol mitjançant la incorporació de noves tecnologies basades en biologia vegetal. L’IRTA és soci de la plataforma, juntament amb 14 centres de recerca de l’estat Espanyol.