Desplegar menú lateral
31/03/2016

L’IRTA i Sorigué firmen un conveni per a impulsar la innovació en agroalimentació

El director general de l’IRTA, Josep M. Monfort i el Conseller Delegat de Sorigué, Luis Villena, van firmar ahir un acord de col·laboració que té per a objectiu potenciar les relacions científiques i tènciques entre les dues entitats per a iniciar nous projectes de recerca i desenvolupament en el sector agroalimentari i de l’aigua.

Barcelona 31 de març de 2016 – L’IRTA i el grup Sorigué van firmar ahir un acord marc de col·laboració amb la voluntat d’iniciar vies de treball conjuntes en recerca i transferència de coneixement entre les dues entitats.

Per mitjà d’aquest acord es crearà una xarxa de treball de R+D on participaran experts i investigadores de les dues organitzacions amb l’objectiu de desenvolupar nous projectes científico-tècnics en el sector de l’alimentació.

La firma del conveni va tenir lloc a la seu de CLD, empresa del grup sorigué. A l’acte hi van asistir per part de Sorigué la preseident Ana Vallès i el Conseller Delegat, Luís Villena, i per part de l’IRTA, el director general, Josep Maria Monfort i la directora d’Innovació i Transferència, Rosa Cubel.

Etiquetes: