Desplegar menú lateral
02/07/2021

L’IRTA i el CRAG participen en el Campus Ciència i Alimentació de la Fundació Catalunya La Pedrera

El campus s’adreça a estudiants de 1r de batxillerat i vol donar visibilitat a la importància de la ciència en la innovació i la recerca alimentària, així com fomentar les vocacions científiques

Els investigadors de l’IRTA Iban Eduardo i Marta Pujol han parlat de la domesticació en l’agricultura i de les bases moleculars de l’herència i la millora genètica; Gemma Echeverria, de l’anàlisi sensorial com a eina per millorar la qualitat del producte

Donar visibilitat a la importància de la ciència en la innovació i la recerca alimentària, i donar a conèixer com diferents disciplines de recerca donen solució als reptes actuals d’una alimentació saludable i sostenible, són els objectius del Campus Ciència i Alimentació, una iniciativa d’Alimentia Academy dins de la Fundació Catalunya la Pedrera. El programa Campus Ciència i Alimentació s’adreça a estudiants de 1r de batxillerat i s’ha celebrat del 27 de juny al 3 de juliol al Món Sant Benet. A més de l’IRTA i el CRAG, hi ha participat la Universitat de Barcelona (UB), l’Hospital Clínic i la Fundació Alícia.

De l’IRTA, hi ha participat els investigadors al CRAG Iban Eduardo i Marta Pujol, tots dos del programa de Genòmica i Biotecnologia, i la investigadora al Fruitcentre Gemma Echeverria, del programa de Postcollita. Eduardo i Pujol han parlat de la domesticació en l’agricultura, i de les bases moleculars de l’herència i la millora genètica; Echeverria, per la seva banda, de l’anàlisi sensorial com a eina per millorar la qualitat del producte.