Desplegar menú lateral
22/07/2022

L’IRTA i el Col·legi d’Enginyers Agrònoms renoven el seu conveni de col·laboració

L’objectiu és promocionar la recerca i la professió en l’àmbit de l’enginyeria agronòmica i organitzar activitats conjuntes de difusió i de transferència del coneixement

L’IRTA i el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) han renovat el seu conveni de col·laboració. La signatura del nou conveni va tenir lloc a l’IRTA Fruitcentre, a Lleida, el 20 de juliol, i van assistir-hi, per part de l’IRTA, Rosa Cubel, directora de Relacions Institucionals, i Josep Usall, director general; per part del COEAC, la degana, Conxita Villar, i el delegat a Lleida, Domènec Vila. Els dos organismes col·laboraran en accions per promocionar la recerca en l’àmbit de l’enginyeria agronòmica així com la professió, en l’organització conjunta d’activitats de difusió i de transferència de coneixement, i per donar visibilitat a les dues entitats.

En aquest sentit, les dues entitats organitzen enguany la cinquena edició del Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica, que vol reconèixer l’esforç i el talent dels estudiants del màster, i alhora impulsar el seu creixement professional. Així mateix, al mes d’octubre s’iniciarà una activitat conjunta anomenada «Un beure amb ciència», en la qual de manera distesa un professional del sector explicarà en 10 minuts els avenços científics i tecnològics en què treballa i després s’obrirà un debat entre els assistents de l’IRTA i el COEAC.