L’IRTA forma part del jurat del concurs Lactium de formatges artesans de Catalunya
Aquest cap de setmana es va celebrar l’onzena edició de “Lactium“, la mostra de formatges catalans, a Vic (Osona). Dins d’aquest acte, el dissabte (11 de maig) va tenir lloc el Concurs Lactium: formatges artesans de Catalunya.
La tècnica especialista de l’IRTA en productes lactis Marta Garrón va participar com a cap de taula de jurat en aquest concurs, on s’hi van presentar més de 200 formatges, classificats en 8 categories diferents.
Els formatges amb medalla d’or de cada categoria van passar a la fase final per poder escollir el millor formatge de Catalunya del concurs Lactium. En aquesta edició, el premi al millor formatge de Catalunya Lactium 2019 va ser pel formatge madurat de llet crua de cabra “El miner” de Formatges Espinelves.
La Marta, en representació de l’IRTA, va entregar al guanyador un xec regal per poder assistir al Curs d’Introducció a l’Anàlisis Sensorial de Formatges que es realitzarà el proper 7 de juny a les instal·lacions d’IRTA Torre Marimon.