Desplegar menú lateral
17/04/2018

L’investigador Cristóbal Aguilera participa al festival Pint of Science

L’investigador Cristóbal Aguilera donarà una xerrada titulada “La daurada i el sexe” al festival Pint of Science. Parlarà sobre la investigació aqüícola en matèria de reproducció dels peixos a Tarragona el dilluns 14 de maig. 

El festival Pint of Science té com a objectiu oferir xerrades sobre les últimes investigacions científiques en un format accessible al públic. Totes elles tindran lloc a un bar perquè la gent pugui discutir la investigació amb les persones que la duen a terme. Es tracta d’una organització sense ànim de lucre, dirigida per voluntaris, i que va ser creada per una comunitat d’investigadors de postgrau i postdoctorals el 2012. El festival se celebra anualment durant tres dies simultàniament a bars de tot el món. 

L’edició d’enguany tindrà lloc de dilluns 14 de maig a dimecres 16 de maig de 2018. Se celebrarà simultàniament en diversos països del món. A Espanya, la iniciativa s’articula des de l’Associació de Divulgació Científica “Pint of Science Espanya” amb seu a Vitòria-Gasteiz, creada amb el propòsit d’organitzar aquest festival.