Desplegar menú lateral
21/11/2018

Les startups més innovadores en alimentació, premiades als Premis Incit’up

 

Els guanyadors de la 1a edició dels Premis Incit’up

Dilluns 19 de novembre va tenir lloc l’entrega de premis de la primera edició dels Premis Incit’up, organitzats pel Clúster Foodservice (al que participem com a socis i membres de la junta directiva) en col·laboració amb el Fòrum Gastronòmic Girona. Aquests guardons tenen com a objectiu promoure les millors startups creadores de productes o serveis innovadors que millorin els sectors de l’alimentació i la gastronomia.

Es van presentar en total 28 startups (20 d’elles de Catalunya), i 10 van ser escollides com a finalistes per part del jurat (conformat entre d’altres per Cristòbal Aguilera, Innovation Manager de l’IRTA), després de que tinguéssin oportunitat de presentar en 10 minuts els seus projectes davant dels inversors.

 

D’esquerra a dreta: Mireia Molins, Cristóbal Aguilera i Brigitte Martinez

Finalment els guanyadors van ser en primer lloc ColorSensing (que van destacar especialment la seva col·laboració amb l’IRTA), Alimentius en segon lloc i delectatech en tercer lloc. El sopar de gala (a càrrec del col·lectiu Cuina de l’Empordanet) i l’entrega de premis es van celebrar després de la conferència del xef Joan Roca (El Celler de Can Roca). Sens dubte tot plegat va ser una gran oportunitat per a promoure i potenciar la innovació al sector alimentari i gastronòmic.

Moltes gràcies als participants i a tothom que ho ha fet possible!