Desplegar menú lateral
04/12/2017

L’aqüicultura s’obre al públic a l’IRTA de Sant Carles de la Ràpita


 

El passat dijous 30 de novembre es va celebrar la jornada de portes obertes al centre IRTA de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona). Va ser un èxit d’assistència, amb més de 150 visitants formats per alumnes de l’institut de l’Ametlla de Mar, alumnes de l’institut de Camarles, un grup de viticultors del Penedès, alumnes del Màster d’Aqüicultura de la UAB i altres persones a títol personal.

Els assistents van poder gaudir de varies xerrades divulgatives: sobre benestar animal impartides per la Dra. Ana Roque, sobre la qualitat dels peixos a l’aqüicultura impartit pel Dr. Enric Gisbert, i sobre la reproducció en els peixos de cultiu impartit pel Dr. Neil Duncan. A més, els assistents varen poder gaudir d’una visita guiada per tècnics del centre de Sant Carles com Magda Monllaó, Ricard carbó i la Dra. Ana Roque.

D’aquesta forma, els visitants van poder apropar-se a la recerca que fa l’IRTA dins l’àmbit de l’aqüicultura i van poder contrastar opinions amb els tècnics i investigadors sobre les virtuts i els beneficis de l’aqüicultura.