Desplegar menú lateral
27/04/2018

LAB Tech4Climate s’inicia accelerant 4 startups

El LAB Tech4Climate format pels socis cofundadors (Ship2B, Aigües de Barcelona, IRTA, Torres i Fundació Futur) i experts especialitzats, ha començat amb l’acceleració de quatre startups d’impacte social en l’àmbit de la sostenibilitat i el medi ambient.

Durant el propers mesos, rebran assessorament de professionals i experts del sector i es potenciarà la cerca i generació d’aliances per impulsar el seu creixement. L’equip de Ship2B les analitzarà per realitzar una inversió inicial de 40.000€ i fins un total de 400.000€ en rondes posteriors.

Les 4 startups seleccionades han estat:

Entomo Agroindustrial (Murcia): Plataforma de professionals independents que treballen en projectes per transformar subproductes i residus de la indústria alimentària fent servir insectes.

Farmidable (Madrid): Un model de distribució de producte local i de temporada, directe del productor al consumidor vers comunitats naturals de consum. Comerç just i garantia de benefici per al productor.

Feltwood (Saragossa): Nou material produït amb residus vegetals agrícoles no aptes per l’alimentació. Resistent, versàtil, biodegradable i sostenible.

Green Urban Data (València): Serveis de Big Data que proporcionen informació per a la presa de decisions orientades al desenvolupament d’estratègies ambientals per millorar la qualitat de vida.

Els dies 19 i 20 d’abril es van fer les primeres sessions de diagnòstic amb experts de l’IRTA i de la resta de socis del LAB. Durant aquests dos dies van rebre formació, mentoring i assessorament especialitzat per ajudar a establir sinèrgies i col·laboracions, i alhora explorar internament opcions interesants.

 

LAB Tech4Climate

Ship2B, Aigües de Barcelona, Torres, IRTA i Fundació Futur són els socis cofundadors del LAB Tech4Climate, plataforma d’inversió i acceleració per a startups en l’àmbit de la sostenibilitat i el medi ambient.

La propera entrada de projectes es realitzará al setembre, i les startups interessades poden presentar les candidatures fins el 15 de juliol. Trobareu tota la informació a la pàgina web de Ship2B.