Desplegar menú lateral
26/09/2019

La Fundació KREAS i l’IRTA col·laboraran en l’àmbit de la formació professional càrnia i agroalimentària

La Fundació KREAS (Fundació per a la Formació Integral en la Indústria Càrnia i Agroalimentària) i l’IRTA, representats pels seus directors generals, Sra. Mònica Furtet i Dr. Josep Usall, respectivament, varen signar el 25 de setembre, a la seu de l’IRTA de Torre Marimon a Caldes de Montbui (Barcelona), un conveni de col·laboració conjunt en determinades àrees d’interès entre ambdues institucions.

Aquesta col·laboració, amb una durada de 3 anys, obre la possibilitat a l’IRTA de contractar estudiants en formació DUAL per facilitar la seva posterior incorporació al mercat laboral. Per altra banda, s’ha acordat organitzar una jornada anual al centre de l’IRTA a Monells per fer conèixer als estudiants del grau formatiu superior les infraestructures i les activitats que es duen a terme en un centre de recerca agroalimentari. Properament, a més d’aquestes accions inicials, s’identificaran, desenvoluparan i executaran altres accions concretes en diferents àmbits d’actuació d’interès comú.

La FUNDACIÓ KREAS és una entitat sense ànim de lucre. Neix de la mà de la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), que aglutina més del 96% de la producció càrnia catalana, i de la Fundació Universitària Balmes (FUB), entitat titular de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, amb un clar posicionament de servei al territori i a les seves empreses. La FUNDACIÓ KREAS es dedica a la formació professional de qualitat de l’àmbit de la indústria càrnia i agroalimentària, i té l’objectiu de formar i qualificar els treballadors d’aquest sector per contribuir a la millora de la seva competitivitat.