Desplegar menú lateral
09/10/2023

La doctoranda de l’IRTA-CReSA Laia Bosch rep un dels Premis Impacte DI

L’acte commemorava els 10 anys dels doctorats industrials, on es van lliurar també els Premis Impacte 2022, un reconeixement a la repercusió que els projectes de doctorat industrial tenen en la societat.

L’acte va ser presentat per la investigadora de l’IRTA Beatriz García.

El Pla de Doctorats Industrials va celebrar el dimecres 4 d’octubre el seu 10è aniversari amb un acte al Palau de la Música Catalana. En el marc d’aquest acte, presidit pel conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, es va fer entrega dels Premis Impacte 2022.

La doctoranda Laia Bosch Camós, que pertany al programa de doctorat en Medicina i Sanitat Animals de la UAB i que ha desenvolupat la seva tesi, “Unmasking African swine fever virus antigens inducing CD8+ T-cell responses with protective potential”, a l’IRTA-CReSA, va ser una de les quatre persones guardonades.

L’acte a més a més, va ser presentat per Beatriz Garcia, investigadora també del programa Sanitat animal a l’IRTA-CReSA.

Aquesta és la primera edició d’uns premis que busquen visibilitzar l’impacte que ha generat la recerca col·laborativa dels diferents projectes de doctorat industrial, així com apropar aquesta recerca a la ciutadania per identificar reptes.

Podeu recuperar la gala sencera en vídeo a YouTube.

Etiquetes: