Desplegar menú lateral
22/01/2018

Jornada de difusió del projecte Food for Growth a l’IRTA Monells

El passat dimecres 29 de novembre va tenir lloc la jornada de difusió (Multiplier event) del projecte europeu Erasmus+ Food for Growth a les instal·lacions de l’IRTA de Monells.

 

Food for Growth és un Projecte europeu del tipus Erasmus + Acció Clau 2. El seu objectiu és contribuir a l’increment de la productivitat i competitivitat de la indústria agroalimentària a través de la formació de tècnics en matèria de comunicació de la innovació en el sector agroalimentari (http://www.food4growth.eu).

A la primera part de la jornada es van realitzar diverses presentacions per part de socis del projecte, en concret:

· La iniciativa Food for Growth: justificació i objectius – Sistema Formativo Cofindustria, Italia;

 

· Presentació del nou model de formació – Universitat de Turín, Italia;

· Per què és important la influència estratègica? El cas de la nutrició i la salut – Osservatorio Permanent sui Giovani e l’Alcool, Italia;

· Experiències de laboratori col·laboratiu –Federación de Industrias de Alimentos y Bebidas FIAB)

 

· Anàlisi i resultats del Concurs ECOTROFELIA. Innovació alimentària i Pla de comunicació– Ecotrophelia

Posteriorment va tenir lloc la taula rodona amb el títol “Fer de la innovació una competència transmissible” conduïda per Daniele Rossi, de Cofindustria. Aquesta taula rodona va comptar amb la participació de Dolors Molina, psicòloga clínica i psicopedagoga, Salvador Domínguez, president de la Unió de Consumidors de Catalunya, Elena Saguer, professora de la Universitat de Girona, Anna Carabús, gestora d’Innovació d’Indústries Alimentàries de l’IRTA i Salvador García -Arbós, periodista en assumptes d’alimentació.

La jornada va comptar amb l’assistència de professors i estudiants d’universitat i de grau mitjà, tècnics d’empresa i personal de l’administració.

Etiquetes: