Desplegar menú lateral
09/01/2017

Joaquim Segalés i Natàlia Majó reben un reconeixement del President Puigdemont per la seva participació al programa Ambassadors de Catalunya

El passat dilluns 19 de desembre dos investigadors de l’IRTA-CReSA i professors de la Facultat de Veterinària de la UAB, la Dra. Natàlia Majó i el Dr. Joaquim Segalés,  van assistir  a un acte de reconeixement als representants del programa Ambassadors de l’Agència Catalana de Turisme i a la Xarxa d’Ambaixadors Catalonia Trade & Investment. A la recepció, duta a terme al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat,  hi va assistir el President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que va fer present d’una insígnia  amb l’escut de la Generalitat  a tots els membres d’aquests programes.

L’objectiu del Programa Ambassadors de Catalunya del Catalunya Convention Bureau (CCB) és el de donar suport als ambassadors i a les seves organitzacions a fi de crear noves oportunitats de negoci i generar coneixement al territori català.

Un ambassador és un professional del país reconegut en el seu camp (universitari, científic, mèdic o econòmic), membre actiu d’associacions, institucions i col·legis nacionals o internacionals. Mitjançant les seves xarxes professionals, els ambassadors poden atraure congressos i esdeveniments de negocis a Catalunya, i jugar un paper fonamental per donar notorietat i posicionar la destinació.

La Dra. Majó i el Dr. Segalés  formen part del board/council de l’European College of Veterinary Pathologists i European College of Porcine Health Management, respectivament, associacions que habitualment organitzen congressos Internacionals i que, potencialment, poden atraure’n a Catalunya. En efecte, l’European Symposium of Porcine Health Management, organitzat en part pel ECPHM i IRTA-CReSA es farà a Barcelona el 2018.